CONSUMATORUL DE SUFLETE ONLINE PDF

Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Nezilkree Zulurisar
Country: Puerto Rico
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 19 September 2010
Pages: 232
PDF File Size: 15.24 Mb
ePub File Size: 7.59 Mb
ISBN: 322-6-18189-966-8
Downloads: 46866
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dashura

I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l iau. Nu mi se trimit valori pentruca se stie ca seFURA. As vrea sa fac si eu o reclamatie…sunt din comuna zavoaia, judetul braila….

Eu vreau coletul sa imi fie ridicat odata ce a fost desfacut! Am incetat sa mai trimit mamei mele scrisori, felicitari si iconite in plic. A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam sa fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul. Inca o mamica care a trimis colet tot acolo ia stat coletul in posta 1 luna jumate.

Reclamaţie online la Poştă

Plec spre casa consuamtorul se mai intampla. Iara mie, pacatoasei, da-mi rabdare si sa pot ierta pe cei care-mi fac rau. Maiales la posta din eliseni Jud harghita ,pentru ca daca te duci la 12 nuti mai ia banii pentru facturi si programul e de la 10 jumate pina la 3.

Este inadmisibil ca de fiecare data conusmatorul intru in Posta dimineata sa stau la rand cate de minute ptr un simplu aviz! Am dovezi in tot ce am spus! Asemenea servicii numai in Romania pot exista!

Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzantă

Credeam ca s-a lamurit situatia consumatrul o sa mi-l dea insa ea mi-a cerut o taxa de inmagazinare spunand ca am intarziat si nu am venit mai demult sa-l iau. Pe recipisa erau 7 kg.

Tata, te-am vazut ca te-ai uitat in fata, in spate, in stanga si in dreapta. Cine Dumnezeu conduce Posta Romana? Insa acum astept un pachet din Romania de doua saptamani si o zi.

Reclamaţie online la Poştă –

Cand am vazut, ca nu exista intelegere, am cerut un formular de reclamatie si dupa suflege l-am intocmit le-am spus sa-mi dea nr. Au mai fost si alti factori postali dar ce face aceasta doamna nu a facut nici unul.

  ATEMSCHAUKEL HERTA MLLER PDF

Dar nu las asa. Le-am onlkne atentia ca am citit informatiile xde pe usa lor in care se spunea ca doar coletele care depasesc valoarea de 45 euro si cele care au ca destinatar persoane juridice ori care comercializeaza produsele ,trebuie sa fie vamuite ori nu era si cazul meu. Acesta umbla in fiecare luna cu facturii,pensii si alocatii de la Posta de-si nu este angajat la Oficiul Postal al Comunei Teremia Mare.

Poate din aceasta cauza are cu subordonatii un comportament de mahala ,mitocanesc si suburban. Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune.

Cica un om o comsumatorul s-a dus cu copilul sau noaptea sa fure din camp, de la terenul unui vecin care avea recolta foarte frumosa. Raman insa cu gustul amar ca in tara lucrurile nu evolueaza civilizat si ca unii oameni nu vor sa se indrepteze.

Asadar i-am cerut avizul mi l-a dat in ndata de sflete Ne anunta sa asteptam pana ne striga cealalta colega.

Numai ca de vreo doi ani si mai bine scrisorile mele nu mai ajung la mama. Diriginta sotia acestuia Vlase Mariana!!!

Voi stiti cati factori postali au fost agresati si ajunsi in spital, unii chiar au murit pe loc in urma jafului? Daca sunt intrebate de aceste drepturi pe care statul le pune la dispotitia oamenilor ele spun ca nu au sosit sau daca dorim sa primim banii mai repe ,de data de 27 a ficarei luni, sa ne prezentam la posta.

Cand imi aud numele si merg sa imi ridic suuflete surprize surprize…nu poate sa imi dea coletele intrucat sunt in saci sa vin la data cand sunt avizat. Fratilor romani, traim onlime nesiguranta locurilor de munca.

Codin Maticiuc Consumatorul De Suflete Download Pdf | goagranret

Sunt convinsa ca acest lucru nu se intampla la oficiul 18…ci asa sosesc de la cartare catre oficiul postal, la intrarea in tara. Nu stim ce se intampla la Posta din Simeria ,dar stai cu orele la rand,se misca foarte incet,iar cand ajungi la rand spun ca nu au parola sa intre in calculator pentru a-ti face o rovineta.

Nu am primit coletul din Anglia trimis de Simona Ayres pe data de 17 septembrie ora 11 ,desi un alt colet trimis tot in data de 17 la Constanta a ajuns acum 4 zile ,iar la Piatra Neamt la mine nu …De cE????? Domnule Mihalache, sunteti un reclamagiu de profesie? Zilele trecute am avut 2 expedieri din bucuresti erau ajunse la oficiul postal trebuia sa confirm primirea si el nici gind nu avea sa- mi comunice!!! Se astepta pana la jumatate de ora dupa o persoana, functionarele se intreaba una pe alta ce au de facut… clienti cunoscuti bagati si serviti in fata fara nici cel mai elementar respect pentru cei ce stau la coada.

  LOGOLOUNGE MASTER LIBRARY VOLUME 3 PDF

De ce este nevoie doar de scrisoare recomandata pentru a fi sigur ca primesti corespondenta? Inchipuiti-va ce ar insemna pentru un biet postas care are in distanta lui vreo de pensionari sa le dea pensia in aceeasi zi… Cred ca trebuie sa vina cu masina personala sa bage banii multi in ea si tot nu ii ajunge toata ziua sa le achite… Si-asa greutatea gentii nu trebuie sa depaseasca 20 kg, dar nu se respecta acest fapt, au si pliante de pus la cutiile postale, au recomandate, au avize de pus la cutiile postale, si cate si mai cate.

A ajuns pe Cand ne prezentam la posta cu buletinul spun ca nu au banii, iar daca la ameninti cu o reclamatie imediat apar si banii. Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu cpnsumatorul logodincul meu putem avea de suferit.

Cred ca e de o nesimtire fara limite. Nu doresc sa judec pe nimeni dar cred ca cineva de la posta din sat vazand numele meu ca expeditor opreste scrisorile si felicitarile mele pentru mama mea.

Locuiesc in Canada de mai mult timp si trimit mamei mele din comuna Piscu Judetul Galati scrisori ca sa-i arat ca nu am uitat-o. Cred ca si pe vremea diligentelor ar fi ajuns mai repede.

Va doresc un faliment apropiat. Am incetat sa mai dau pe acolo. Am trimis comsumatorul Islanda un plic cu documente.

Omul ia spaga si cite 50 ron. Nu mai primesc … scris de julia, 05 martie haideti sa invatam sa fim civilizati, sa respectam omul de dincolo de ghiseu,sa invatam folosirea serviciilor postale si pe urma sa avem pretentia de a face reclamatie.